A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 30 Haziran 2020 #1 Merhaba, benim monitörümde sadece VGA ve DVI çıkışları bulunuyor. Alacağım kartta ise sadece DP ve HDMI çıkışları var, şimdi eğer ben DVI to HDMI çevirici alırsam sorunsuz kullanabilecek miyim?
Merhaba, benim monitörümde sadece VGA ve DVI çıkışları bulunuyor. Alacağım kartta ise sadece DP ve HDMI çıkışları var, şimdi eğer ben DVI to HDMI çevirici alırsam sorunsuz kullanabilecek miyim?
emircanaktas Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2020 #2 Evet sorun olmaz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 30 Haziran 2020 #3 DVI portu da Analog ise Analog to dijital aktif dönüştürücü lazım.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 30 Haziran 2020 #4 Mithat Berhan dedi: DVI portu da Analog ise Analog to dijital aktif dönüştürücü lazım. Genişletmek için tıkla... Analog DVI portu nasıl oluyor hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Mithat Berhan dedi: DVI portu da Analog ise Analog to dijital aktif dönüştürücü lazım. Genişletmek için tıkla... Analog DVI portu nasıl oluyor hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 30 Haziran 2020 #5 Bazı DVI çeşitleri Analog sinyal alırken bazıları dijital sinyal ile çalışıyor. DVI-I, DVI-D gibi bakabilirsiniz.
Bazı DVI çeşitleri Analog sinyal alırken bazıları dijital sinyal ile çalışıyor. DVI-I, DVI-D gibi bakabilirsiniz.