KingOfS Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 90 2 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, GameGaraj'dan GTX 1050 Ti sistem topladım, ekran kartının kendisi DVI HDMI ve DP girişine sahip; benim monitörüm ise sadece VGA girişine sahip. Yeni monitör alacak kadar bütçem kalmadı, nasıl ekran kartını monitöre bağlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2021
Merhaba arkadaşlar, GameGaraj'dan GTX 1050 Ti sistem topladım, ekran kartının kendisi DVI HDMI ve DP girişine sahip; benim monitörüm ise sadece VGA girişine sahip. Yeni monitör alacak kadar bütçem kalmadı, nasıl ekran kartını monitöre bağlayacağım?
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 2 Mart 2021 #2 HDMI to VGA çeviricisi almanız lazım. Almazsanız sorun.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 2 Mart 2021 #3 HDMI to VGA dönüştürücüsü kullanabilirsiniz. Ama dönüştürücüden çok bir şey beklememek lazım. Yine de günü kurtarmak için iyi.
HDMI to VGA dönüştürücüsü kullanabilirsiniz. Ama dönüştürücüden çok bir şey beklememek lazım. Yine de günü kurtarmak için iyi.