F FatihBeris Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #1 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Benim 1 Sorunum Var. HDMI Aldım Bilgisayara Ve TV'ye Taktım Ama TV'de Ekran Sığmıyor. Lütfen Yardım Edin. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX860 İntel HDGraphics 4600 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2014
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Benim 1 Sorunum Var. HDMI Aldım Bilgisayara Ve TV'ye Taktım Ama TV'de Ekran Sığmıyor. Lütfen Yardım Edin. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX860 İntel HDGraphics 4600
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Ekim 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et