Televizyonumda HDMI girişi yok. Nasıl Android TV'ye çevirebilirim? İnternet, Netflix falan olsun istiyorum, nasıl yapabilirim?
Android cihazın nedir peki? Üzerindeki HDMI Portu dişi mi erkek mi yani? Ona göre çevirici alman gerekecek.
Mi Stick'de HDMI erkek çıkışı var, onu dişiye çevirmek için şöyle bir şey alacaksın. Yok eğer Mi Box gibi HDMI dişi portu varsa üzerinde almana gerek yok.
![]()
Alfais 4700 Hdmi F/f Dişi To Dişi Çevirici Dönüştürücü Uzatıcı Ekleme Aparatı - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesiwww.evaletim.com
Bunu Mi Stick'de takacaksın. Sonra buna aşağıdakini takacaksın.
![]()
Genel Markalar Hdmi To Vga Dönüştürücü Çevirici Receiver Uydu Ps3 Ps4 Xbox Pc Notebook - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hdmi To Vga Dönüştürücü Çevirici Receiver Uydu Ps3 Ps4 Xbox Pc Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sonra buna şu tarz bir VGA kablo takacaksın ve ses kablosu takacaksın.
![]()
KAJİWA 1.5 Metre VGA Kablo Monitör-Pc Görüntü Kablosu Premium 1.5mt - Fiyatı, Yorumları
KAJİWA 1.5 Metre VGA Kablo Monitör-Pc Görüntü Kablosu Premium 1.5mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Juo Stereo 3.5mm Trs Jack Örgülü Aux Ses Kablosu 1 Metre Fiyatları ve Özellikleri
Juo Stereo 3.5mm Trs Jack Örgülü Aux Ses Kablosu 1 Metre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Sonra bu kabloların diğer uçlarını TV'ye takacaksın.
Ürün linkleri örnektir. Uygun bulduğun yerden alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.