Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 17 Haziran 2020 #11 Windows 7 dedi: Tamam alınamaz demek yanlış. VGA standartı karşılayabiliyor 60HZ üstünü demek . Genişletmek için tıkla... 75 Hz alsanız bile onun üstünü alabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca VGA analog sinyaller ile çalışıyor.
Windows 7 dedi: Tamam alınamaz demek yanlış. VGA standartı karşılayabiliyor 60HZ üstünü demek . Genişletmek için tıkla... 75 Hz alsanız bile onun üstünü alabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca VGA analog sinyaller ile çalışıyor.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 17 Haziran 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: 75 Hz alsanız bile onun üstünü alabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca VGA analog sinyaller ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Belirttim zaten onu dijital almak çok daha mantıklı. Ayrıcı 85 HZ'e kadar yolu var diye biliyorum belki çözünürlük azaltılırsa artabilir de. HDMI bana da daha mantıklı geliyor belki çöpe atmaktansa 2. ekran olarak kullanılabilir VGA monitör.
Kayseri Mantısı dedi: 75 Hz alsanız bile onun üstünü alabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca VGA analog sinyaller ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Belirttim zaten onu dijital almak çok daha mantıklı. Ayrıcı 85 HZ'e kadar yolu var diye biliyorum belki çözünürlük azaltılırsa artabilir de. HDMI bana da daha mantıklı geliyor belki çöpe atmaktansa 2. ekran olarak kullanılabilir VGA monitör.