HDMI girişli monitör önerisi

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar öncelikle güzel bir sisteme sahibim ve monitörüm kare eski gıcık bir monitör. HDMI to VGA kullanıyorum artık görüntü saniyelik gitgel yapıyor. Öncelikle bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olduğunu belirterek sizlerden tavsiye istiyorum. Monitör tahmin edeceğiniz üzere 60Hz, acaba 75Hz'ye çıksak fark eder mi? Güzel ve uygun fiyatlı önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

*HDMI girişli olmasını istiyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı biraz artmış ama güzel monitördür tavsiyem. 1ms harici önermiyorum eğer oyun oynayacaksanız.
1MS ile 4MS farkını anlayabileceğini sanmıyorum fakat LG 22MK400H 21.5 inc Full HD Freesync Monitör | En Ucuzu Akakçe bu monitör sizinkinden daha ucuz almak isterse diye atayım.

bu güzel diye biliyorum f/p bana göre 75 hz 24 inç

normalde 1.120 tl ama şuan sepette yüzde 5 indirim var 1063 tl

diğer arkadşlarınkine göre bu iyi gibi

bu güzel diye biliyorum f/p bana göre 75 hz 24 inç

normalde 1.120 tl ama şuan sepette yüzde 5 indirim var 1063 tl

diğer arkadşlarınkine göre bu iyi gibi
Neyin F/P'si aga? 1060TL 75Hz monitör atmışsın. https://www.hepsiburada.com/acer-eg220qp-21-5-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-um-we0ee-p01-p-HBV000011FPI3?magaza=BOZDAN Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.59 Biraz daha bütçe eklesin 144Hz alsın o zaman.

Bu güzel diye biliyorum F/P bana göre 75 Hz 24 inç

Normalde 1.120 TL ama şu an sepette yüzde 5 indirim var 1063 TL.

Diğer arkadşlarınkine göre bu iyi gibi.

Önce sen F/P anlamını öğren. O fiyata gider 120-144Hz alırım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı