HDMI görüntü çıkışı ile 144 Hz nasıl alınır?

Bende aynı dertten muzdaribim lütfen acil çözüm önerisi bekliyorum arkadaşlar

Konuyu hortlatmis olucagim ama beyler yardima ihtiyacim var , lenovo y520 15ikbn 80wk adli modele sahibim ve hdmi cikisi var sadece. 1.4 a ile 120 hz alabiliemiyim lutfen yardim

İlgin için teşekkürler. Sorunu kökten, yeni bir masaüstü bilgisayar alarak çözdüm.

Dostum bıraz gec gordum ama ne yaptın cozebıldınmı sorunu cozemedıysen yazıver halledelım ıslem basıt ıntel grafik ayarlarından bı kac ayarlama yapacagız o kadar
Bende aynı dertten muzdaribim lütfen acil çözüm önerisi bekliyorum arkadaşlar
dostum ıslem cok basıt ıntel grafık ayarlarından halledecegız eger hala yapamadıysan ulas bana
Konuyu hortlatmis olucagim ama beyler yardima ihtiyacim var , lenovo y520 15ikbn 80wk adli modele sahibim ve hdmi cikisi var sadece. 1.4 a ile 120 hz alabiliemiyim lutfen yardim
halledemedıysen yardımcı olayım dostum

Laptoptaki ekran kartım GT 650M. HDMI versiyonunu bilmiyorum. HDMI kablo ile 144 hz monitöre bağlarsam, 120 hz görüntü alabilir miyim?

Aynı durumu yaşıyorum şuan çözüm nedir acaba?

Umarım hala forumu takip ediyorsundur ve cevap verirsin denemediğim şey kalmazı. Aynı sorunu yaşıyorum özel çözünürlük ayarlayarak 85 hz'ye çıkabildim monitör 144hz (120 alsam yeter). Bu bahssettiğin intel grafik ayarlarına nasıl ulaşacağız ve oradan ne yapmamız gerekiyor. Laptop dell inspiron 7567 1050ti var bu arada.

Merhaba MSI r7 240 ekran kart 1.4 monitörde öyle 144 Hz 1.3 kabloyla bağladım 120 hz yapınca karıncalanma oluyor

ben hdmi kullanıyorum ama ayarlarda 144 hertz seçebiliyorum

Dosya Ekleri

• Generic PnP Monitor ve NVIDIA GeForce GTX 750 Özellikleri 25.11.2020 09_50_40.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 261
  • Ayarlar 25.11.2020 09_49_57.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 260
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…