Giuseppe Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 51 Yer muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Nisan 2020 #1 Merhabalar yardım ederseniz sevinirim. Şu an bende MSI 1050 Ti var ve HDMI'den görüntü alamıyorum ne yapabilirim? HDMI port mu bozulmuştur?
Merhabalar yardım ederseniz sevinirim. Şu an bende MSI 1050 Ti var ve HDMI'den görüntü alamıyorum ne yapabilirim? HDMI port mu bozulmuştur?
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 3 Nisan 2020 #2 Giuseppe dedi: Merhabalar yardım ederseniz sevinirim. Şu an bende MSI 1050 Ti var ve HDMI'den görüntü alamıyorum ne yapabilirim? HDMI port mu bozulmuştur? Genişletmek için tıkla... Monitörden de kaynaklanıyor olabilir. Elinizde başka bir monitör varsa ondan deneyin ya da TV'den. Eğer yine görüntü gelmezse dediğiniz gibi HDMI portlarında sıkıntı olabilir.
Giuseppe dedi: Merhabalar yardım ederseniz sevinirim. Şu an bende MSI 1050 Ti var ve HDMI'den görüntü alamıyorum ne yapabilirim? HDMI port mu bozulmuştur? Genişletmek için tıkla... Monitörden de kaynaklanıyor olabilir. Elinizde başka bir monitör varsa ondan deneyin ya da TV'den. Eğer yine görüntü gelmezse dediğiniz gibi HDMI portlarında sıkıntı olabilir.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.629 Makaleler 6 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #3 HDMI kablo. Monitör ve ekran kartını deneyerek bulmanız lazım. Bunların biri bozukmuş olabilir.
Giuseppe Centipat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 51 Yer muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Nisan 2020 #4 Yazdığınız için teşekkürler kabloda sorun var mış.