Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 13 Nisan 2024 #31 Lelouch dedi: Evet ona baktım ama 1.4 kablosu alacağım 1.2 portuna girişi olur yani değil mi problem yaratmaz onu kastetmek istedim. Genişletmek için tıkla... Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar.
Lelouch dedi: Evet ona baktım ama 1.4 kablosu alacağım 1.2 portuna girişi olur yani değil mi problem yaratmaz onu kastetmek istedim. Genişletmek için tıkla... Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar.
Lelouch Megapat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #32 Physchopath dedi: Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için Physchopath dedi: Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar. Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam hdmi 2.1 laptop portumda kilit yokmuş samsung monitörün yanında 1080P 240HZ destekleyen hdmi 2.1 kablosuda kutu içeriğinde gönderiyormuş amazondan dün sipariş geçmiştim attığınız kabloyu iptal ettim bu gün konu çözülmüştür teşekkürler. Son düzenleme: 14 Nisan 2024
Physchopath dedi: Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için Physchopath dedi: Olur olur sadece 1.2'nin sağladığı özellikleri destekler o kadar. Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam hdmi 2.1 laptop portumda kilit yokmuş samsung monitörün yanında 1080P 240HZ destekleyen hdmi 2.1 kablosuda kutu içeriğinde gönderiyormuş amazondan dün sipariş geçmiştim attığınız kabloyu iptal ettim bu gün konu çözülmüştür teşekkürler.