HDMI ile 4K 60Hz görüntü almak

Hocam, HDMI çıkış versiyonu için tablo burada. Konuya baktım. Söylediğinize göre HDMI 1.4 ve DP var. Galiba bağlantı olacak cihazın sadece HDMI girişi var. Bu durumda siz DP to HDMI mı yapmak istiyorsunuz?

Arkadaşımızda HDMI 1.4 Var buradan 60 Hz almak istiyor, ve HDMI To DP kullanarak 60 Hz alacağını düşünüyor bence imkansız diyorum sizce hocam?

Evet hocam. 1.4 versiyon ile HDMI to DP ile olmaz. Burası kesinlikle doğru. Fakat DP to HDMI ise olur. Bağlantı yapılan cihazın HDMI 2.0 desteği olması gerekir.

5W güç verebilen bir adaptöre 20W iletebilen kablo da taksan adaptör 5W verdiği için kablo da onu iletir.

Aynı şey dediğin olay için de geçerli. Port o kadar Hz verebiliyorsa ucuna istersen 60Hz verebilen dönüştürücü ekleyin port o hızı dönüştürücüye veremiyorsa 60Hz alamazsın.

Hocam, maalesef olmaz. HDMI 2.0 olması gerekir. 1.4 versiyon ile olmuyor. Dönüştürücüler bunu yapamaz. Zaten attığınız dönüştürücüyü inceledim. Burada belirtmişler. DP to HDMI 2.0 olsa olur.

Hocam, maalesef olmaz. HDMI 2.0 olması gerekir. 1.4 versiyon ile olmuyor. Dönüştürücüler bunu yapamaz. Zaten attığınız dönüştürücüyü inceledim. Burada belirtmişler. DP to HDMI 2.0 olsa olur.
Cihazdaki HDMI portunun versiyonunu bilmiyorum.

Hocam, 1.4 olarak yazmışsınız.

O zaman tamam hocam. 1.4 doğrudur. Bu versiyon ile 4K film izleyebilirsiniz. Sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…