HDMI ile 60 Hz'nin Üzerine Çıkamama

Gürkan Has

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 144Hz monitör aldım (Asus VG248qe) laptopum için fakat laptopumda sadece HDMI girişi olduğu için HDMI ile bağlayabiliyorum, monitörü ama 60Hz'nin üstüne çıkamadım. HDMI'nin 120 Hz desteği olduğunu biliyorum monitörden tam verim almak için önerileriniz nedir?
Bu arada monitörden sesler çok az çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüzün HDMI sürümü v1.4 ve 1080P@120Hz destekliyor. Laptobunuzun HDMI kontrolcüsü de 2.0 sürüme sahip. NVIDIA Denetim Masası çözünürlük değiştirme bölümünden yenileme hızında 120 Hz seçeneği yok mu? Kullandığınız HDMI kablosu çok dandik değildir umarım. 120 Hz için kablonun minimum bant genişliğinin karşılanması gerekiyor.

Monitörünüzün HDMI sürümü v1.4 ve 1080P@120Hz destekliyor. Laptobunuzun HDMI kontrolcüsü de 2.0 sürüme sahip. NVIDIA Denetim Masası çözünürlük değiştirme bölümünden yenileme hızında 120 Hz seçeneği yok mu? Kullandığınız HDMI kablosu çok dandik değildir umarım. 120 Hz için kablonun minimum bant genişliğinin karşılanması gerekiyor.
NVIDIA Denetim masasında çözünürlük olarak 60 var birtek. 1024x768 alınca 75e çıkıyor sadece ve kullanılan hdmi kablosu ps4'le beraber gelen hdmi kablosu son olarak aklımıza monitördemi sorun var acaba demek kalıyor hdmi to vga aparatı sipariş verdik bekliyoruz bakalım deneyip göreceğiz.
Son çare olarak monitör'ü servise göndermek var sanırım başka bir pc'de denedikten sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı