Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarı HDMI ile bağladıktan sonra bilgisayarı açtım aniden kabloyu çektim. Bilgisayar açılırken kendi logosu 1,2 defa çizgili olarak açıldı sorun nedir acaba.
Arkadaşlar bilgisayarı HDMI ile bağladıktan sonra bilgisayarı açtım aniden kabloyu çektim. Bilgisayar açılırken kendi logosu 1,2 defa çizgili olarak açıldı sorun nedir acaba.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #2 Kabloya hasar vermiş olabilirsiniz başka kablo varsa deneyin.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 10 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Kabloya hasar vermiş olabilirsiniz başka kablo varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama şuan bağladığımda öyle bir sorun yok. (Cevabınız için teşekkürler)
Silinen üye dedi: Kabloya hasar vermiş olabilirsiniz başka kablo varsa deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama şuan bağladığımda öyle bir sorun yok. (Cevabınız için teşekkürler)