Merhaba arkadaşlar. İnternette Freesync teknolojisiyle ilgili okuduğum yazılarda bu teknolojinin sadece Displayport kablosuyla kullanılabileceği yazıyordu.
Elimde hazır HDMI kablosu var. Displayport to HDMI dönüştürücü kullanarak etkinleştirebilir miyim yoksa Displayport kablo almalı mıyım ?
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın aynı monitör bende de var.. Freesync için Displayport almıştım fakat başıma kötü sorunlar açtı anakart ıma kısa devre yarattı bende Hdmı 2.0 almayı düşünüyordum fakat desteklenmediğini söylemişsiniz bende de soru işareti kaldı ne yapabilirim bu konuda DP 20 pin olduğu için anakartıma kafayı yedirtti ve şuan DPort dan korkuyorum.. konuyu açan arkadaş mesajımı görürsen Freesync kullanmak için ne yaptın ve hangi kabloyu kullanıyorsun?
ViewSonic VX2457 mhd oyuncu monitörünü inceliyoruz. Yeni VX57 Serisinin 24 inçlik üyesi FreeSync destekli, yüksek yenileme hızlı bir oyuncu modeli.
www.technopat.net
bu monitör'ü aldım ve içinden Displayport kablosu çıkmadı. Forum sitelerinden araştırmalarım sonucu bu kablonun pin sayısından dolayı sisteme elektrik vermemesi vb. sıkıntılar yarattığını öğrendim bu vx2457 monitörünün freesync özelliğini hdmı kablosu ile çalıştırıp kullana bilmemiz mümkün mü acaba? Eğer münkünse hani kabloyu almamız doğru olur.