B batuhanabc Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Laptop alacağım dolayısıyla DisplayPort bağlantısını kullanamayacağım. Şunu merak ediyorum ki acaba HDMI ile gsynnc kullanabilir miyim? (monitör G-Sync sertifikalı yani FreeSync monitörde DP şart G-Sync için onu kastetmiyorum.)
Laptop alacağım dolayısıyla DisplayPort bağlantısını kullanamayacağım. Şunu merak ediyorum ki acaba HDMI ile gsynnc kullanabilir miyim? (monitör G-Sync sertifikalı yani FreeSync monitörde DP şart G-Sync için onu kastetmiyorum.)
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.915 Makaleler 6 Çözümler 30 27 Nisan 2023 #2 Maalesef, HDMI desteği yok.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 27 Nisan 2023 #3 Maalesef, hayır.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #4 FreeSync monitörde DP nasıl şart anlamadım. HDMI ile AdaptiveSync kullanabiliyorum diye hatırlıyorum. Yine de DP kullanıyorum şu an orası ayrı.
FreeSync monitörde DP nasıl şart anlamadım. HDMI ile AdaptiveSync kullanabiliyorum diye hatırlıyorum. Yine de DP kullanıyorum şu an orası ayrı.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #5 yaboxo4824 dedi: FreeSync monitörde DP nasıl şart anlamadım. HDMI ile AdaptiveSync kullanabiliyorum diye hatırlıyorum. Yine de DP kullanıyorum şu an orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim HDMI ile bağlıysa VRR diye geçiyor DP ile bağlıysa FreeSync diye geçiyor ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor sanırım.
yaboxo4824 dedi: FreeSync monitörde DP nasıl şart anlamadım. HDMI ile AdaptiveSync kullanabiliyorum diye hatırlıyorum. Yine de DP kullanıyorum şu an orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim HDMI ile bağlıysa VRR diye geçiyor DP ile bağlıysa FreeSync diye geçiyor ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor sanırım.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #6 N3F3S dedi: Benim bildiğim HDMI ile bağlıysa VRR diye geçiyor DP ile bağlıysa FreeSync diye geçiyor ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... VRR TV'!erde olmuyor muydu hocam daha çok, ben öyle biliyorum. Ben TV'den oyun açınca HDR ve VRR aktif diye bildirim geliyor.
N3F3S dedi: Benim bildiğim HDMI ile bağlıysa VRR diye geçiyor DP ile bağlıysa FreeSync diye geçiyor ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... VRR TV'!erde olmuyor muydu hocam daha çok, ben öyle biliyorum. Ben TV'den oyun açınca HDR ve VRR aktif diye bildirim geliyor.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #7 yaboxo4824 dedi: VRR TV'!erde olmuyor muydu hocam daha çok, ben öyle biliyorum. Ben TV'den oyun açınca HDR ve VRR aktif diye bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Monster Aryond 32 kullanıyorum, Radeon ayarlarında VRR olarak geçiyor hocam HDMI ile bağladığım zaman.
yaboxo4824 dedi: VRR TV'!erde olmuyor muydu hocam daha çok, ben öyle biliyorum. Ben TV'den oyun açınca HDR ve VRR aktif diye bildirim geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Monster Aryond 32 kullanıyorum, Radeon ayarlarında VRR olarak geçiyor hocam HDMI ile bağladığım zaman.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #8 HDMI 2.1 ile üst model GPU'larda açılabiliyor. Sadece hem monitör hem GPU'nun çıkışının 2.1 olması şart. Diğer türlü laptopta Thunderbolt destekli Type-C portu varsa PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar bu kablo ile G-Sync açılabiliyor. Diğer seçenek ise MiniDP çıkışı varsa miniDp to DP kablosudur.
HDMI 2.1 ile üst model GPU'larda açılabiliyor. Sadece hem monitör hem GPU'nun çıkışının 2.1 olması şart. Diğer türlü laptopta Thunderbolt destekli Type-C portu varsa PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar bu kablo ile G-Sync açılabiliyor. Diğer seçenek ise MiniDP çıkışı varsa miniDp to DP kablosudur.