Çözüldü HDMI ile kaç Hz alınabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ByFrkn

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin)
Merhaba. ASUS TUF A15 RTX 4060 Ryzen 7 7735HS modeline sahibim. HDMI ile 1080P'de kaç Hz alabilirim?

Hangi HDMI kablo 240 Hz destekliyor. Onu soruyorum. Link bırakır mısın?
Hocam size diyorum ya 2.1 sürümüne sahip herhangi bir kablo işinizi görür. Kabloların markasına çok hakim değilim o yüzden belli bir link bırakamıyorum.

Hocam size diyorum ya 2.1 sürümüne sahip herhangi bir kablo işinizi görür. Kabloların markasına çok hakim değilim o yüzden belli bir link bırakamıyorum.

Hocam 2.1 180 Hz'ye kadar destekliyor. Araştırın tamam 2.1 çok harika bir kablo 240 Hz vermiyor.2.2'ler tanıtıldı. Onlar verecek. Varsa linki bırakın alayım bende.

Hocam 2.1 180 Hz'ye kadar destekliyor. Araştırın tamam 2.1 çok harika bir kablo 240 Hz vermiyor.2.2'ler tanıtıldı. Onlar verecek. Varsa linki bırakın alayım bende.
Hocam yanlış araştırmışsınız. Eminim ki 2.1 240 Hz'ye kadar destekliyor.

Hocam alacağım monitör 2.0 destekliyor sanırım sıkıntı çıkar mı?

Hocam yanlış araştırmışsınız. Eminim ki 2.1 240 Hz'ye kadar destekliyor.

Hocam attığım linkteki kablo bende var. Eminim ki varsayım yok. Doğrusunu siz araştırın bir şey demiyorum. 240 Hz destekleyen bir tane HDMI kablosu bırakın diyorum. Burada anormal bir şey yok.

Hocam alacağım monitör 2.0 destekliyor sanırım sıkıntı çıkar mı?

Girişler aynıdır versiyonlar farklı çıkmaz.

Bu Hz destekleyen kabloları kendi üretiyorlar. Mesela ASUS'un 280 Hz monitörü var. O kabloyu piyasada bulamazsın. Kendi üretiyor.

Kutu içerisinden çıkıyormuş ama 2.0 kablosu yani 240hz alırım demi.

https://www.hepsiburada.com/paugge-...-hdr-dolby-vision-dolby-atmos-pm-HB00001CHT4A Technopata girmeye çalıştığımda sıkıntı çıktı hocam buyurun linki. Açıklamasında HDMI Ultra sertifikasına sahip olduğunu belirten bir kablo. Ayrıca 240 Hz desteklediğini de belirtiyor.

DisplayPort'ta çıkıyor olması lazım. Bunları alırken sor. Onların verdiği kablo o Hz'yi desteklemeli.
HDMI kablosu desteklemiyor olabilir hocam. Standartlar yavaş yavaş değiştiği için genelde DP kablosunu uyumlu şekilde yolluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…