HDMI ile kaç Hz alınabilir?

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, Lenovo IPG3 sahibiyim 15IHU6 modeli. Sormamın sebebi her laptopta farklı olması, benimkinde destekliyor mu bilmiyorum, HDMI değeri destekliyor gösteriyor ama taktığımda 120Hz de kalıyor, emin olmak istiyorum, ayrıyeten elimde AOC monitörde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen HDMI 2.0 olduğu için 120Hz’de kalıyor, normal. USB-C varsa oradan DisplayPort’la deneyebilirsin.

Anlıyorum, dönüştürücü çok şart değil aslında ama 144Hz istiyorsan tek çözüm o gibi duruyor. Çok pahalı değiller, işini görür.

Anlıyorum, dönüştürücü çok şart değil aslında ama 144Hz istiyorsan tek çözüm o gibi duruyor. Çok pahalı değiller, işini görür.

Laptopum 165Hz bir bakacağım dediğinize ama 3yıla kasa toplamayı düşünüyorum (laptopun tam bir 5 yılı doldurması için) sonrasında da 165Hz bence yeter diye düşünüyorum o yüzden biraz daha düşüneceğim gibi.

Ben HDMI kablosu ile 180 Hz alıyorum şu an. Bir sorun yaşamadım.

Aynı laptopta yaşamamak mı? Cidden ilginçmiş...

Hayır laptop ile ilgili demedim. Başlıkta ki soruya cevap verdim.

Yazdıklarımı okusaydınız daha iyi olurdu direkt yazmak yerine çünkü laptoptan laptopa değişebiliyor ben de net bilgi bulamadığım için yazdım.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 modelinin teknik özelliklerine göre, HDMI bağlantı noktası, harici bir monitörün şu özelliklerle bağlanmasını desteklemektedir: 3840x2162@60Hz kadar.
Bu nedenle, dizüstü bilgisayarınıza bağlı harici bir monitör için 60Hz frekansı beklenmektedir.

-Laptopun bu mu ? Araştırma yaptım

Evet.

Yani herhangi bir ayar mı yapmam lazım diye düşünüyorum ama ne ayarı yapabilirim ki bir laptop veya monitörden çünkü her şey oyun gibi şeylerle ilgili ki ben bu konuyu 1yıl önce de açtım çözüm bulamayınca rafa kaldırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…