HDMI ile laptopa bağlanan ekran nasıl ana ekran yapılır?

oyundel

Hectopat
Daha fazla  
Casper Nirvana S500 bilgisayarım var ve HDMI girişine akıllı televizyon yapan TV+ takıyorum. Onu laptopumun ekranına yansıtmak istiyorum.

Casper Nirvana S500 bilgisayarım var ve HDMI girişine akıllı televizyon yapan TV+ takıyorum. Onu laptopumun ekranına yansıtmak istiyorum.

Laptopta bulunan HDMI soketi giriş değil çıkıştır. Laptopun ekran kartından görüntüyü dışarı verir. İnput için özel aparatlar kullanmanız gerekiyor.

Örnek bir cihaz buldumda bunlar pek kaliteli cihazlar değil. Yayıncıların kullandığı profesyonel cihazlar vardı. Şu an bulamıyorum. Dock ile beraber çalışan yaklaşık 7-8K bütçeli bir cihazdı. O cihazda görüntüyü tam ve net aktarıyordu. Yine de denemek istiyorsanız bu cihazı deneyebilirsiniz.

Merhaba,

Bir laptop ve bir TV'yi hdmi kablo ile bağladıktan sonra iki cihazda farklı ekranları görüntülemek istiyorum. Yani birinde çalışırken diğerinde dizi izlemek gibi. Bir türlü beceremedim, mümkün mü onu da bilmiyorum. Bilgisi olan varsa ve yönlendirebilirse çok sevinirim..

Masaüstüne sağ tıkla. Görüntü ayarlarına git. Bu ekranları genişlet seçeneği ile genişletebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…