HDMI ile monitöre overclock yapılır mı?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Montirödeki overclock seçeneği HDMI ile bağlıyken kapalı oluyor ve açamıyorum. DisplayPort ile mi overclock yapabilirim sadece?

Arkadaşlar merhaba. Montirödeki overclock seçeneği HDMI ile bağlıyken kapalı oluyor ve açamıyorum. DisplayPort ile mi overclock yapabilirim sadece?
HDMI girişinin ve senin HDMI kablosunun kalitesine göre overclock yapabilirsin. DisplayPort veya HDMI farketmiyor. Örnek veriyorum HDMI 1.4 ile 1080p 144Hz alabilirsin üstünü alamazsın. HDMI 2.1 ile 8K görüntü alabilirsin. Burada asıl önemli olan monitörüne ne kadar overclock yapabileceğin ve ne kadar verim alabileceğin. Çoğu monitörde overclock sonrası kalite düşmesi ve ghosting yaşanıyor.

HDMI girişinin ve senin HDMI kablosunun kalitesine göre overclock yapabilirsin. DisplayPort veya HDMI fark etmiyor. Örnek veriyorum HDMI 1.4 ile 1080p 144Hz alabilirsin üstünü alamazsın. HDMI 2.1 ile 8K görüntü alabilirsin. Burada asıl önemli olan monitörüne ne kadar overclock yapabileceğin ve ne kadar verim alabileceğin. Çoğu monitörde overclock sonrası kalite düşmesi ve ghosting yaşanıyor.

Evet hocam bende zaten overclock yerine girilmiyor HDMI ile bağlayınca. Şu an DisplayPort'la bağladım ve 170Hz'ye yükselttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı