HDMI ile NVIDIA kartta FreeSync açmak mümkün mü?

Bana bir dönüştürücü göster örnek kontrol edeyim olur mu? Sabah cevap atmış olurum. Ayrıca laptop modelini yazarsan iyi olur.

Lenovo SC10S74077 Usb-C To Displayport Dönüştürücü​

Son çıkan laptoplardan sadece HDMI 2.0 ve Type-C girişi (data only) girişi olan bir laptop.

Lenovo SC10S74077 USB-C To DisplayPort Dönüştürücü​

Son çıkan laptoplardan sadece HDMI 2.0 ve Type-C girişi (data only) girişi olan bir laptop.

Olur alabilirsin. Dönüştürücü görüntü aktarım hızını etkiler. Bazen dalgalanmaya sebep olabilir ekranda. Fakat araştırdığım kadarıyla G-Sync'de aktif edilebiliyormuş. Normalde bunu Type-C to DP ile yapımını gördüm. Dönüştürücü ile ilk defa duyuyorum.
-Alanların yorumunu da okudum gayet iyi. Hadi hayırlı olsun.
Aldıktan sonra test edip konuda bilgi paylaşırsın. Dönüştürücü ile G-Sync açan ilk sen olacaksın aramızda.

Hocam bende hdmi 1.4 destekli amd free sync monitor ,nvidia ekran karti var.Sabahtan beri arasitiriyorum dp kablosu olmadan acamazsin dedi herkes.Siz monitor uzerinden acabilirsin diyorsunuz degil mi? Emin misiniz ,cunku yabanci kaynaklardada bulamadim dp kablosuz acmayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…