HDMI ile sadece 120 Hz veren monitörden 165 Hz nasıl alınır?

AdamLight33

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben laptop aldım ve monitöre bağlı kullanacağım. Monitör 165 Hz 1080p. Laptopta sadece HDMI girişi var o yüzden bunları düz HDMI ile bağlayınca 120 Hz alıyorum. 165 Hz'e çıkmak istiyorum. HDMI 2.0 almak istediğim zaman satıcılar HDMI 2.0 165 Hz desteklese de uzun süreçte çok sağlıklı olmuyor diyorlar. Sizce nasıl bir yol almalıyım? Dönüştürücü işine hiç girmeden 2.0 ile halletmek istiyorum. Ve bazı satıcılar da HDMI 2.0 144 Hz'ye kadar destekler diyor ama internet öyle demiyor. Ben nasıl 165 Hz alırım? :(

HDMI 1.4 varmış monitörde, yani maksimum 144Hz falan alırsın. Cihazın keyfine göre değişebiliyor bazen. 165Hz ile 144Hz arasında pek bir fark yok bu yüzden dert edilecek bir şey değil.
Tabii görüntü vereceğin aletin sürümü de önemli. Daha düşükse 144 de alamazsın.
Yazıda hata varsa kusura bakma.

Arkadaşlar ben laptop aldım ve monitöre bağlı kullanacağım. Monitör 165 Hz 1080p. Laptopta sadece HDMI girişi var o yüzden bunları düz HDMI ile bağlayınca 120 Hz alıyorum. 165 Hz'e çıkmak istiyorum. HDMI 2.0 almak istediğim zaman satıcılar HDMI 2.0 165 Hz desteklese de uzun süreçte çok sağlıklı olmuyor diyorlar. Sizce nasıl bir yol almalıyım? Dönüştürücü işine hiç girmeden 2.0 ile halletmek istiyorum. Ve bazı satıcılar da HDMI 2.0 144 Hz'ye kadar destekler diyor ama internet öyle demiyor. Ben nasıl 165 Hz alırım? :(
HDMI Çözünürlük.png

2.0 alın geçin bunlar klasik satıcı yalanı. Ellerinde kalan 1.4'leri satmak için öyle diyorlar. 165 vermesi lazım aslında ama sürücünüzle alakalı bir problem olabilir mi? Çünkü ben de laptopu 240 Hz monitöre bağlıyorum ama o FPS'leri göremediğimden daha test edemedim. Ufak tefek oyunlarda 240'a sabitleyip oyun oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı