XenDore Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Mühendisi 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, BİM'e HDMI kablo gelmiş, onu aldım. Televizyona bağladim HDMI1 HDMI2 seçenklerinin hepsini denedim. Sinyal yok diyor. Sorun nedir?
Arkadaşlar, BİM'e HDMI kablo gelmiş, onu aldım. Televizyona bağladim HDMI1 HDMI2 seçenklerinin hepsini denedim. Sinyal yok diyor. Sorun nedir?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2021 #2 Taktığınız cihaz bilgisayar mı uydu alıcısı mı? Artı 0 Eksi
KS KS XenDore Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Mühendisi 5 Şubat 2021 #3 armas dedi: Taktığınız cihaz bilgisayar mı uydu alıcısı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasamdaki ekran kartının HDMI çıkışı. Artı 0 Eksi
armas dedi: Taktığınız cihaz bilgisayar mı uydu alıcısı mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kasamdaki ekran kartının HDMI çıkışı.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2021 #4 Windows+P yapıp yön tuşlarından aşağı ok'a basıp sonra da Enter'a basar mısın? Artı 0 Eksi
Kensai Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 96 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Windows 10 kullanıyorsanız HDMI kablo kullanmanıza gerek yok çünkü Bluetooth üzerinden de televizyona bağlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Windows 10 kullanıyorsanız HDMI kablo kullanmanıza gerek yok çünkü Bluetooth üzerinden de televizyona bağlanabilirsiniz.