HDMI kablo önerisi

fuNuf

Kilopat
Daha fazla  
Televizyonda Mortal Kombat, PES 2021, NBA 2K21 gibi oyunları oynamak için HDMI kablosu almak istiyorum. Şu modeli gördüm sizce iyi midir?
HDMI 1.4 destekliyormuş. 1080p 60Hz olması gerek. Zaten bahsettiğim oyunlarda 60 FPS yeterli olur diye düşünüyorum. Varsa önerebileceğiniz modeller paylaşırsanız sevinirim.

Gözünüz kapalı alabilirsiniz, Ugreen gayet iyi marka ve kaliteli kablolar da üretiyor. Kriterlerinize uygundur ayrıca.

Ekleme: 1.5 metre yerine 2 metre olan versiyonunu tercih edebilirsin aslında çok az bir fiyat farkı var.

Attığınız kablo gayet iyi. Alabilirsiniz.
Gözünüz kapalı alabilirsiniz, Ugreen gayet iyi marka ve kaliteli kablolar da üretiyor. Kriterlerinize uygundur ayrıca.
Son olarak bunu buldum 18Gbps diyor buna. Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir?

Ugreen varken alınmaz. Hem daha da pahalı.

Öncelikle iFox gibi bilinmeyen markalara yönelmeyin. 18Gpbs dediğin veri aktarım hızıdır. Ugreen'de HDMI 1.4 versiyonuna sahip olduğu için 10.2 Gbps veri aktarım hızına sahip. Halbuki iFox gibi bilinmeyen markada 2.0 versiyonuna sahip olduğu için 18 Gbps veri aktarım hızına sahip. Sizin yerinizde olsam elbet Ugreen alırdım.

HDMI karşılaştırma tablosuna bakınız:
1628497649882.png

Sipariş verdim Ugreen olanı. Ben 1080p 60Hz sanıyordum 4K 60Hz miş. Prime ile yarın gelir muhtemelen.
Kablo geldi. Kalitesi iyi. Gecikme yok. Çok para bayılmadan hikâyeli veya 2 kişilik oynanan oyunlar için alınabilecek türden bir kablo. HDMI alacaklara öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı