HDMI kablo seçimi

reshazonee

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bilgisayar siparişi verdik bu akşam 2060 ve R5 3600 ikilisi kasa. Bunun için nasıl bir HDMI kablo almalıyız, her fiyattan var 5 liradan tut 100 liraya kadar aralarındaki fark nedir? Nasıl bir seçim yapmalıyız? Not olarak monitör Samsung 21.5 inç 60 Hz

Monitör aldıysanız büyük ihtimalle içinden çıkar.
Eğer monitör aldıysanız gelen HDMI kablosunu kullanabilirsiniz.

Kendim HDMI kablo kullanıyorum. Arkadaşın dediği DP kabloyu satın al kullan bence. 2 tane HDMI kablo kullansamda HDMI kablolar arasındaki farkı bilmiyorum. Bir fark varsa paylaşırsan sevinirim.

İleride HDMI'dan 144 Hz kullanmak için HDMI sürüm 1.3 ve üzeri destekleyen bir kablo almalısın.

Maalesef monitör yeni alındığı için...

Monitör 60Hz isesorun olmaz istediğin kabloyu al. 20-30 ₺'lik bir şey kullanabilirsin. Marka almada yarar var ama diğerleri erken bozulabilir.
Kendim HDMI kablo kullanıyorum. Arkadaşın dediği DP kabloyu satın al kullan bence. 2 tane HDMI kablo kullansamda HDMI kablolar arasındaki farkı bilmiyorum. Bir fark varsa paylaşırsan sevinirim.
Monitör 60Hz mi 2060 ile 60Hz monitör kullanmayacaksın herhalde.
Maalesef monitör yeni alındığı icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…