J justlookteam38 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #1 Hafta sonu bilgisayar toplayacagim. GTX 970 icin bir HDMI kablosu tavsiye edebilir misiniz? 35 lirayi gecmesin lutfen.
Hafta sonu bilgisayar toplayacagim. GTX 970 icin bir HDMI kablosu tavsiye edebilir misiniz? 35 lirayi gecmesin lutfen.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 528 4 Haziran 2015 #2 Altın uçlu bir tane al en kalitelisi
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2015 #3 Ben Gold Master'in kablosunu satın almıştım Kipa'dan. Evdeki dandik Hadron HDMI kablosu ile değiştirdim ve bir kablonun görüntü kalitesini bu kadar etkileyebileceğini düşünmezdim açıkçası. 35 tl'ye almıştım tam.
Ben Gold Master'in kablosunu satın almıştım Kipa'dan. Evdeki dandik Hadron HDMI kablosu ile değiştirdim ve bir kablonun görüntü kalitesini bu kadar etkileyebileceğini düşünmezdim açıkçası. 35 tl'ye almıştım tam.