HDMI kablo tepki vermiyor

Nemesis Prime

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Sorunumu anlatayım. Yakın zamanda bir HDMI kablo siparişi verdim ve elime biraz önce ulaştı. Denemek için ekrana ve bilgisayara taktım fakat ne ekran tepki veriyor, ne de bilgisayar ekranı görüyor. Başka bilgisayar ile denedim fakat yine aynı şekilde tepki olmuyor. Sonrasında bozulduğu için çöpe attığım HDMI kabloyu öylesine taktım ve ilginç bir şekilde bozuk HDMI kablo ile bilgisayar tepki verdi ve ekranı algıladı fakat kablolarında arıza olduğu için görüntü veremiyordu. Sonra yeni HDMI'ı tekrar denedim ve sonuç değişmedi. Yine tepki yok, yine ekranı algılamadı. Belki ters taktım diyerek kablo uçlarını değiştirdim. Bilgisayara takılı olan tarafı ekrana, ekrana takılı olan tarafı bilgisayara taktım fakat sonuç değişmedi. Çözümü bir türlü bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

HDMI kablonun linkini aşağıya bırakıyorum.

Merhaba kardeşim,sana usbsi bozuk bir hdmi gönderilmiş olabilirmi, yorumları okudunmu aldığın yerden hiç?

Merhaba kardeşim,sana usbsi bozuk bir hdmi gönderilmiş olabilirmi, yorumları okudunmu aldığın yerden hiç?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Yorumlar hep olumluydu, genel olarak herkeste çalışıyordu. Dediğiniz gibi bozuk gönderilmiş olabilir. Yarın iade etmeye çalışacağım.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Yorumlar hep olumluydu, genel olarak herkeste çalışıyordu. Dediğiniz gibi bozuk gönderilmiş olabilir. Yarın iade etmeye çalışacağım.
Sana önerim,kablo vesaire alıyorsan en iyisi yakınında bir küçük avm,koçtaş,vb. varsa oralardan al hızlı şekilde iade de edebilirsin,sorun olursa yaz bana.Kolay gelsin.

Sana önerim,kablo vesaire alıyorsan en iyisi yakınında bir küçük avm,koçtaş,vb. varsa oralardan al hızlı şekilde iade de edebilirsin,sorun olursa yaz bana.Kolay gelsin.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Artık öyle yapacağım. En iyisi öyle. Şimdilik bu elimdeki HDMI'ı iade etmekle uğraşacağım. Sonrasında gidip bir tane alacağım.

Ürünü iade ettim ve para iadesini aldım. Artık yakın zamanda bir avm'ye gidip kablo alacağım. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…