HDMI kablodan 5V giriş nasıl alınır?

recep03

Hectopat
Daha fazla  
PS4 üme VGA monitöre baglayacagım HDMI to VGA kablo yaptım ama görüntü gelmedi. Ögrendimki kabloda 5V giriş olması gerekiyormuş: HDMI kablodan 5 volt giriş nasıl alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara bağlantıları kontrol edin. Çözünürlüğü uygun seçeneğe (daha düşük çözünürlüklere) getirip TV'ye görüntü gidip gitmediğine bakın. TV'niz VGA olduğundan çok daha düşük çözünürlük & frekans girdisiyle çalışıyor. 5 volt hem VGA hem de HDMI arayüzü çıkışlarında zaten mevcut, bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, mutlaka çözünürlük uyumsuzluğuyla ilgili olup ekrana görüntü bu nedenle gitmemiştir. Kolay gelsin.

Ara bağlantıları kontrol edin. Çözünürlüğü uygun seçeneğe (daha düşük çözünürlüklere) getirip TV'ye görüntü gidip gitmediğine bakın. TV'niz VGA olduğundan çok daha düşük çözünürlük & frekans girdisiyle çalışıyor. 5 volt hem VGA hem de HDMI arayüzü çıkışlarında zaten mevcut, bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, mutlaka çözünürlük uyumsuzluğuyla ilgili olup ekrana görüntü bu nedenle gitmemiştir. Kolay gelsin.
güvenli moddada calıstırdım ama görüntü yok güvenli moodad görüntü alamıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pasif dönüştürücüyü üstteki youtube videosundaki gibi aktif duruma getirmeniz gerekiyor hocam, PS4 kullanımı için, PS4 için belirttiğiniz bu özel durum doğrudur. 5 voltu harici olarak dönüştürücü PCB' sinden 8 nolu pine (+) ucu ve 18 nolu pine (-) (GND) ucu olarak ekleyip lehimlemeniz gerekiyor. Kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pasif dönüştürücüyü üstteki youtube videosundaki gibi aktif duruma getirmeniz gerekiyor hocam, PS4 kullanımı için, PS4 için belirttiğiniz bu özel durum doğrudur. 5 voltu harici olarak dönüştürücü PCB' sinden 8 nolu pine (+) ucu ve 18 nolu pine (-) (GND) ucu olarak ekleyip lehimlemeniz gerekiyor. Kolay gelsin.

hocam 2 tane gnd var hangisine lehimleyecegim bekleyın fotograf atyım

hocam işte dediğim gibi iki tane gnd var ve 8 nolu pinin numarası yok hangisi 8 nolu pin daha üstündede kablolar var cekebiklrim isterseniz

StarTech.com 6 ft HDMI to VGA Active Converter Cable - HDMI to VGA Adapter - Video converter - HDMI - VGA - black | Dell Australia hocam bu modelde var ama fiyat biraz uçuk burdan bulamazmıyızki
hiç bi konuda yok bu konuyla ilgili

Belki bu işimize yarayabilir bu resimde ki hangi kabloya artı ve eksi uçları baglayacagım

hocam tamam 18 nolu pini buldom simdi - ucu nereye lehimleyecem

https://www.hepsiburada.com/bastore...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.63. hocam bunu alıcam cevapların içn teskkurler devreyı kırdım yanlıslıkla bu iş görürmü

Dosya Ekleri

• IMG_20231022_095104_3.jpg
    IMG_20231022_095104_3.jpg
    194,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 71Eg4qKbXOL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    71Eg4qKbXOL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı