zago alvarez Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 İtopya'dan hazır kasa almıştım bugün elime ulaştı. HDMI kablosunu takacaktım fakat yerine girmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #2 zago alvarez dedi: İtopya'dan hazır kasa almıştım bugün elime ulaştı. HDMI kablosunu takacaktım fakat yerine girmiyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı?
zago alvarez dedi: İtopya'dan hazır kasa almıştım bugün elime ulaştı. HDMI kablosunu takacaktım fakat yerine girmiyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansınız var mı?
zago alvarez Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Girişi kapalı galiba çok anlamadım.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #4 zago alvarez dedi: Girişi kapalı galiba çok anlamadım. Eki Görüntüle 2010513 Genişletmek için tıkla... Kusra bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Anakart aynası HDMI girişinin içine sıkışmış onu çıkarabilirseniz sorun çözülür.
zago alvarez dedi: Girişi kapalı galiba çok anlamadım. Eki Görüntüle 2010513 Genişletmek için tıkla... Kusra bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Anakart aynası HDMI girişinin içine sıkışmış onu çıkarabilirseniz sorun çözülür.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #5 kaansenyasa dedi: Kusra bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Anakart aynası HDMI girişinin içine sıkışmış onu çıkarabilirseniz sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Evet ayna kaymış usb ve diğer girişlerde de sıkıntı çıkartabilir ya tamamen çıkartın veya düzelmeyi deneyin
kaansenyasa dedi: Kusra bakmayın biraz geç cevap veriyorum. Anakart aynası HDMI girişinin içine sıkışmış onu çıkarabilirseniz sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Evet ayna kaymış usb ve diğer girişlerde de sıkıntı çıkartabilir ya tamamen çıkartın veya düzelmeyi deneyin