HDMI kablosu nereye takılır?

Felicio

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. HDMI kablosu monitöre bağlanmak için ekran kartına mı takılıyor yoksa anakarta mı?

Harici bir ekran kartınız varsa, bütün görüntü çıkışlarını ekran kartına takarsınız. Anakarta takarsanız ya görüntü alamazsınız ya da onboard denilen, işlemciye gömülü grafik kartından görüntü alırsınız. O durumda da ekran kartınız sinek avlar, müşteri yok diye dertlenir kendi kendine.

Hocam selamlar laptopuma monitör bağladım ayarlar kısmında generic pnp monitör ve Intel uhd grafic gözüküyor normalde bakıyorum herkesin ekran kartı gözükür benim ekran kartım olmasına rağmen Intelin dahili kartı ile monitör çalışıyor sebebi nedir bunu sorma sebebim 165 hz monitör de 60 Hz alabiliyor olmam sorunu çözemedim bir türlü

Hocam selamlar laptopuma monitör bağladım ayarlar kısmında generic pnp monitör ve Intel uhd grafic gözüküyor normalde bakıyorum herkesin ekran kartı gözükür benim ekran kartım olmasına rağmen Intelin dahili kartı ile monitör çalışıyor sebebi nedir bunu sorma sebebim 165 hz monitör de 60 Hz alabiliyor olmam sorunu çözemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…