Hamit Tanyeri Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer Bursa/Yıldırım Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Kasayı TV'ye bağlamak istiyorum oyun oynamak için film izlemek için ama alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgisayarın sistemi düsük olsa da HD HDMI kablo falan alırsam görüntü daha iyi olur mu?
Kasayı TV'ye bağlamak istiyorum oyun oynamak için film izlemek için ama alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgisayarın sistemi düsük olsa da HD HDMI kablo falan alırsam görüntü daha iyi olur mu?
Ederleyzi Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Yer Türkiye 31 Mart 2023 #2 TV üzerinde çok fazla gecikme olur onun yerine monitor alıp yolunuza bakın
Hamit Tanyeri Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer Bursa/Yıldırım Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 Ederleyzi dedi: TV üzerinde çok fazla gecikme olur onun yerine monitor alıp yolunuza bakın Genişletmek için tıkla... Monitörüm var ama küçük ekran olduğundan rahat olamadım TV fazla büyük olduğundan oyun oynarken veya film izlerken daha keyifli olur diye düşünüyorum.
Ederleyzi dedi: TV üzerinde çok fazla gecikme olur onun yerine monitor alıp yolunuza bakın Genişletmek için tıkla... Monitörüm var ama küçük ekran olduğundan rahat olamadım TV fazla büyük olduğundan oyun oynarken veya film izlerken daha keyifli olur diye düşünüyorum.