HDMI kablosu önerisi

beruxen

Megapat
Daha fazla  
MSI MAG274QRF monitör için HDMI kablosu alacağım. Alacağım kablonun 10 bit 165 Hz ve 144Hz 10 bit vermesi lazım. Mevcut kablom vermiyor. Bütçe 700-800TL.

Kaç metre istiyorsunuz?

1,5 - 2 metre işimi görür.

Bu kablo fazlasıyla işinizi görür hocam. Daha fazlasını vermeye inanın gerek yok. Monitör kolu vb durumlarda 3 metre çok ideal kabloyu gizlice kasaya yürütmek için. Bazen 2 metreler dahi kısa kalabiliyor.

Elimde daha önce HDMI kablosu vardı. Çift monitör kullanıyorum. Bilgisayara USB takınca, prize herhangi bir şey takınca ekran kapanıp açılıyordu. En sonunda bozuldu. Bunda benzer durum yaşamam değil mi?

Hocam bu genelde monitörün kendisiyle alakalı oluyor. ben de hoparlörlerimi kapayıp açınca ekranlar gidip gelebiliyor ama bozulmadı hiç. USB portlarının görüntü portunu etkilemesi çok iyi bir durum değil. Önce bu sorunun kaynağını bulmanız lazım. Güç hattınız veya kaynağınız konusunda biraz sıkıntı yaşıyor gibisiniz. Paylaştığım kablo piyasadaki en kaliteli F/P ürünlerinden biri. Bizzat 3 4 kablom var DP olsun HDMI olsun bu markadan. Hiç sorun yaşamadım. 12 Bit desteklediğini de özellikle belirtmişler.

Son düzenleme:
Hocam bu genelde monitörün kendisiyle alakalı oluyor. Ben de hoparlörlerimi kapayıp açınca ekranlar gidip gelebiliyor ama bozulmadı hiç. USB portlarının görüntü portunu etkilemesi çok iyi bir durum değil. Önce bu sorunun kaynağını bulmanız lazım. Güm hattınız veya kaynağınız konusunda biraz sıkıntı yaşıyor gibisiniz. Paylaştığım kablo piyasadaki en kaliteli F/P ürünlerinden biri. Bizzat 3 4 kablom var DP olsun HDMI olsun bu markadan. Hiç sorun yaşamadım. 12 Bit desteklediğini de özellikle belirtmişler.

Hocam mevcut HDMI kablosunu değiştirince problem çözüldü. Yerine DisplayPort kablosu takınca düzeldiç Ama DP kablosu istediğim değerleri vermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı