Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Bilgisayara HDMI kablomu bağlıyorum, sonra çıkarmaya üşeniyorum. Var mı cevabı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
FFelix Femtopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 395 Çözümler 7 6 Kasım 2021 #2 Tam anlayamadığım için soruyorum; iki tane görüntü kablosu bağlı, birisini mi çıkartmak istiyorsunuz? Veyahut Laptoptan mı görüntü aktarıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Tam anlayamadığım için soruyorum; iki tane görüntü kablosu bağlı, birisini mi çıkartmak istiyorsunuz? Veyahut Laptoptan mı görüntü aktarıyorsunuz?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #3 Windows 10'da sağ alttaki simge > yansıt > sadece bilgisayar ekranı Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 Hayır şimdi Kabloyu taktım sonra çıkarmaya üşeniyorum ve çıkarmadan TV den çıkmıyor o yüzden kabloyu çekmeden devre dışı bırakcam sonra ihtiyaç olduğunda etkinleştiricem böyle anladınız mı? mike_wazowski_bruh dedi: Windows 10'da sağ alttaki simge > yansıt > sadece bilgisayar ekranı Genişletmek için tıkla... öyle desemde gitmiyor maalesef Artı 0 Eksi
Hayır şimdi Kabloyu taktım sonra çıkarmaya üşeniyorum ve çıkarmadan TV den çıkmıyor o yüzden kabloyu çekmeden devre dışı bırakcam sonra ihtiyaç olduğunda etkinleştiricem böyle anladınız mı? mike_wazowski_bruh dedi: Windows 10'da sağ alttaki simge > yansıt > sadece bilgisayar ekranı Genişletmek için tıkla... öyle desemde gitmiyor maalesef