LuaizyXw Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 209 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar HDMI kablosunu en sona taktım kablo cıkıyor zorladım yine oldu. Dişleri kırılır diye korktum. Nasıl cıkaracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Arkadaşlar HDMI kablosunu en sona taktım kablo cıkıyor zorladım yine oldu. Dişleri kırılır diye korktum. Nasıl cıkaracağım?
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.678 Çözümler 1.021 10 Haziran 2024 #2 Üzerinde mandal var ona basıp çekin.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 Displayportlarda dişlileri rahatlatıp çıkaran bir parça olur. Belki sende de vardır var ise ona basarak rahatça çıkarabilirsin.
Displayportlarda dişlileri rahatlatıp çıkaran bir parça olur. Belki sende de vardır var ise ona basarak rahatça çıkarabilirsin.
LuaizyXw Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 209 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 snageX dedi: Displayportlarda dişlileri rahatlatıp çıkaran bir parça olur. Belki sende de vardır var ise ona basarak rahatça çıkarabilirsin. Eki Görüntüle 2218622 Genişletmek için tıkla... hocam mandal var basıyorum ama çık çık ses gelip duruyo
snageX dedi: Displayportlarda dişlileri rahatlatıp çıkaran bir parça olur. Belki sende de vardır var ise ona basarak rahatça çıkarabilirsin. Eki Görüntüle 2218622 Genişletmek için tıkla... hocam mandal var basıyorum ama çık çık ses gelip duruyo
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 LuaizyXw dedi: Hocam mandal var basıyorum ama çık çık ses gelip duruyor Genişletmek için tıkla... Sağlam bir şekilde basıp çekmen gerek sadece.
LuaizyXw dedi: Hocam mandal var basıyorum ama çık çık ses gelip duruyor Genişletmek için tıkla... Sağlam bir şekilde basıp çekmen gerek sadece.