ErenD123 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Ekran kartım bozuldu. Bu yüzden HDMI kablosunu anakarta taktım ama bu sefer de ekran bozuluyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri gn.PNG 854 KB · Görüntüleme: 42
Ekran kartım bozuldu. Bu yüzden HDMI kablosunu anakarta taktım ama bu sefer de ekran bozuluyor. Nasıl düzeltebilirim?
H HoshChakaL Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #2 Driver güncellemeyi denedin mi ?
jj.r6x Centipat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 77 19 Eylül 2023 #3 ErenD123 dedi: Ekran kartım bozuldu. Bu yüzden HDMI kablosunu anakarta taktım ama bu sefer de ekran bozuluyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece NVIDIA uygulamasında mı oluyor yoksa masaüstünde de mi aynı durum.
ErenD123 dedi: Ekran kartım bozuldu. Bu yüzden HDMI kablosunu anakarta taktım ama bu sefer de ekran bozuluyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece NVIDIA uygulamasında mı oluyor yoksa masaüstünde de mi aynı durum.