Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bazen ödevlerim gereği laptopuma ikinci bir ekran bağlıyorum. Masamda yeterli alan olmadığı için çıkarıp takmam gerekiyor. Sizce bu uzun vadeli olarak bir sorun yaratır mı?
Arkadaşlar bazen ödevlerim gereği laptopuma ikinci bir ekran bağlıyorum. Masamda yeterli alan olmadığı için çıkarıp takmam gerekiyor. Sizce bu uzun vadeli olarak bir sorun yaratır mı?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 15 Kasım 2020 #2 En fazla kabloda aşınma olur onun dışında bir şey olacağına düşünmüyorum.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 ANON1M dedi: En fazla kabloda aşınma olur onun dışında bir şey olacağına düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop soketine bir zararı olmasından korkuyorum açıkcası. Kablo çok önemli değil.
ANON1M dedi: En fazla kabloda aşınma olur onun dışında bir şey olacağına düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Laptop soketine bir zararı olmasından korkuyorum açıkcası. Kablo çok önemli değil.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 15 Kasım 2020 #4 Bob Dolphin dedi: Laptop soketine bir zararı olmasından korkuyorum açıkcası. Kablo çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Aman aman zarar vereceğini düşünmüyorum.
Bob Dolphin dedi: Laptop soketine bir zararı olmasından korkuyorum açıkcası. Kablo çok önemli değil. Genişletmek için tıkla... Aman aman zarar vereceğini düşünmüyorum.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 15 Kasım 2020 #5 Doğru çıkarılıp, doğru takılırsa bir sorun yaratacağını sanmam.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #6 286313 dedi: Doğru çıkarılıp, doğru takılırsa bir sorun yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Monitörde herhangi bir elektrik bağlantısı olmadan takıp çıkartma işlemi yapıyorum. Sanırım olmayacak gibi. Teşekkür ederim.
286313 dedi: Doğru çıkarılıp, doğru takılırsa bir sorun yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Monitörde herhangi bir elektrik bağlantısı olmadan takıp çıkartma işlemi yapıyorum. Sanırım olmayacak gibi. Teşekkür ederim.