HDMI kalitesiz görüntü veriyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, monitörümü VGA kablo ile 1080p 60 Hz gayet kaliteli bir görüntü ile kullanıyordum. Yeni ekran kartı alacaktım ve bu yüzden HDMI kullanmam gerekiyordu. Ben de şimdiden bir deneyeyim dedim HDMI nasıl görüntü veriyor diye. Maalesef aşırı kalitesiz bir görüntü ile karşı karşıyayım şu an. Yazılar desen piksel piksel, çoğu uygulama logosu piksel piksel. Renkler de çok kötü görünüyor. Monitörden yapabildiğim her ayarı yaptım fakat hala aynı. Kart GT 730.

Telefon ile fotoğrafını çeker misiniz? Siz daha VGA kablosunu görmemişsiniz. Onu görseniz kör olursunuz.
Hocam VGA ile cam gibi görüntü alırken HDMI aşırı kötü görüntü verdi.

Telefon ile fotoğrafını çeker misiniz? Siz daha VGA kablosunu görmemişsiniz. Onu görseniz kör olursunuz.
Telefonla çekerken çok kaliteli gözüküyor hocam nedense.

Hocam o zaman şöyle söyleyeyim. 2 seçenek var, ya kablo bozuk ya da ekran kartını HDMI çıkışında problem olabilir. İlk seçeneğin doğru olmasını dilerim ve kabloyu değiştirmenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman şöyle söyleyeyim. 2 seçenek var, ya kablo bozuk ya da ekran kartını HDMI çıkışında problem olabilir. İlk seçeneğin doğru olmasını dilerim ve kabloyu değiştirmenizi öneririm.
Birkaç gün sonra 1050 TI alacağım. Yarın da farklı bir kabloyla denerim. Dediğiniz iki seçeneği de test etmiş olurum bu şekilde. Umarım sorunumu çözerim. Sonucu buraya bildiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı