HDMI karta VGA monitör nasıl bağlanır?

Boran Ulusoy

Hectopat
Selamlar, evde bulduğum eski bir monitörü ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum, monitör VGA girişli anakart üzerinden VGA girişine takıyorum fakat görüntü alamıyorum.
VGA to HDMI dönüştürücü ile HDMI girişine taktım ama yine görüntü alamadım, görüntü nasıl alabilirim?

Son düzenleme:
Bilgisayarınızda harici ekran kartı varsa kabloyu ekran kartına takmalısınız.

Çevirici ile bilgisayarınıza taktığınızda görüntü ayarlarından ekran gözüküyor mu?

Monitöre güç geliyor mu?

Belki çevirici bozuk olabilir farklı bir çevirici ile deneyip tekrar deneyebilirsiniz. Bende 11 yıllık vga çıkışlı monitör var çeviri ile bağlanabiliyorum sorun yok.

Şu an elimde başka dönüştürücü yok fakat 200 300 TL'lik eski bir monitör için aynı fiyatta dönüştücü alınır mı? Hiç bilemiyorum.

Şu an elimde başka dönüştürücü yok fakat 200 300 TL'lik eski bir monitör için aynı fiyatta dönüştücü alınır mı? Hiç bilemiyorum.

Nacizane fikrim yakınınızda herhangi bir bilgisayarcı varsa monitörünüzü götürüp en azından bilgisayarcıda test ettirebilirsiniz muhtemelen elinde vardır ve test eder eğer görüntü geliyorsada şayet çevirici bozuktur.

Ayrıca eski bir monitörü kullanmak isteyebilirsiniz elbet vereceğiniz para değecektir. Benimde eski ama monitörümden vaz geçemiyorum. Şuan ki yeni nesil monitörlere taş çıkartır görüntüsü gerçekten güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…