HDMI mı, DVI mı kullanmalıyım?

Benzer fiyatlara 23,5", 24" almak da var, büyük her zaman iyidir hem seneye de giyersin 1 ms'yi de fazla kafana takma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkime süresi az monitör candır ya. Yarış oyunu oynarken ki o savrulma görüntüsü bence efsane.

Asus VC236H aldım dün, pahalı da, fakat HDMI kablosu yok dediler içinde. Ben de almayı düşünüyordum fakat Vatan'daki eleman dedi ki DVI daha iyidir görüntü aktarımında, ses için iletim kanalında yer işgal edilmez, gibisinden anlatmıştı, bu yorumla beraber daha iyi anladım. Teşekkürler. DVI kullanayım (Giriş/Çıkış Portları - Sinyal Giriş: HDMI, D-Sub, DVI-D)

Desteklenen maksimum çözünürlük ve FPS değerleri aynı olduğu sürece veya farklı olsa da o kadar üst değerlere çıkmadığın sürece hiçbir farklılık hissetmeyeceğinin garantisini verebilirim HDMI ve DVI arasında

Ben şahsen ticari oyun sistemlerimizde Displayport kullandırtıyorum, yüksek çözünürlük ve yüksek FPS, makineler de o çözünürlükte o FPS değerlerine çıkmaya olanak sağlıyor neticede. Asıl gözle görülür fark budur çünkü.

Çok profesyonel bir kullanımın haricinde sizi ilgilendiren mevzular değil bunlar HDMI son derece kaliteli bir yol. Hani aklınızda kalitesiz bir port gibi kalmasın HDMI, soğumayın porttan

Ben zaten 7.1 surround gaming kulaklık veya 2+1 ses sistemi kullanıyorum, HDMI gereksiz benim için, DVI daha iyi... Evde kullanmayanlar için HDMI iyi olabilir ses açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…