HDMI Monitör Nasıl FreeSync ve 75 Hz kullanılır?

Linkte gördüğünüz monitörü alacağım. Pek bilgim olmadığı için soruyorum. Bu monitörde FreeSync ve 75 Hz özelliklerini kullanabilmek için nasıl bir kablo tercih etmeliyim? Bazı arkadaşlar HDMI ile FreeSync kullanamazsın demişler.

Eğer monitörün ve ekran kartında DisplayPort girişi varsa DP kablosunu bağlayarak özellikleri kullanabilirsin ben de öyle yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkte gördüğünüz monitörü alacağım. Pek bilgim olmadığı için soruyorum. Bu monitörde FreeSync ve 75 Hz özelliklerini kullanabilmek için nasıl bir kablo tercih etmeliyim? Bazı arkadaşlar HDMI ile FreeSync kullanamazsın demişler.

Ekran kartın DisplayPort'u destekliyorsa monitörü DisplayPort'a bağla bende de aynı monitör var oradan biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI ile kullanabilirsin. https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors
Monitörünüzde DP girişi yok. Bu arada aşağıda yanlış kutuyu kırmızı ile işaretlemişim, sizinki hemen işaretlediğimin altındaki. Gerçi aynısı.

Untitled.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı