HDMI no signal hatası

Yuseyka

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım. Bilgisayarı aldıktan sonra kurup çalıştırdım bir sorun yoktu. Daha sonra BIOS'tan RAM'i overclock yaptım ve bilgisayarı tekrar başlattım. Bilgisayar HDMI no signal hatası verdi. Farklı HDMI kablosu denedim olmadı. Bilgisayarın ışıkları yanıyor fakat HDMI no signal hatası veriyor. HDMI kablosunu ekran kartına taktım ne yapacağım bilemiyorum.

BIOS pilini çıkar 5 10 saniye bekle PC açma tuşuna 2 3 defa bas sonra pili tak çalıştır PC'yi açılır büyük ihtimal.

Yeni bilgisayar aldım. Bilgisayarı aldıktan sonra kurup çalıştırdım bir sorun yoktu. Daha sonra BIOS'tan RAM'i overclock yaptım ve bilgisayarı tekrar başlattım. Bilgisayar HDMI no signal hatası verdi. Farklı HDMI kablosu denedim olmadı. Bilgisayarın ışıkları yanıyor fakat HDMI no signal hatası veriyor. HDMI kablosunu ekran kartına taktım ne yapacağım bilemiyorum.

Hocam ekran kartını Win + CTRL + Shift + b tuşuyla sıfırlayabilirsin

Arkadaşında dediği gibi BIOS pili çıkarıp bir 5 dakika bekleyin sonra takıp açın düzelecektir bir de RAM veya işlemci gibi bileşenleriniz zaten güçlüyse overclock yapmanıza gerek yok.

BIOS pilini çıkar 5 10 saniye bekle PC açma tuşuna 2 3 defa bas sonra pili tak çalıştır PC'yi açılır büyük ihtimal.
Bios pilini sökerken kasa fişe takılı olsun mu?

Arkadaşında dediği gibi BIOS pili çıkarıp bir 5 dakika bekleyin sonra takıp açın düzelecektir bir de RAM veya işlemci gibi bileşenleriniz zaten güçlüyse overclock yapmanıza gerek yok.
Denedim olmadı

Son düzenleme:
Bu durumda BIOS'un sıfırlanmış olması gerek siz overclock yapacağım deyipte RAM'i yakmış olmayın?

Umarım böyle bir şey olmamıştır.
Umarım. En iyisi bir bilgisayarcıya göstermek. Daha fazla bir şey yapamayacağım gibi duruyor. Ayrıca rami yakmak sadece rame mi zarar verir yoksa başka parçalara zarar verebilir mi?

Umarım. En iyisi bir bilgisayarcıya göstermek. Daha fazla bir şey yapamayacağım gibi duruyor. Ayrıca RAM'i yakmak sadece RAM'e mi zarar verir yoksa başka parçalara zarar verebilir mi?

Sadece ramede verebilir anakartada verebilir bunu bilemeyiz. Bu yüzden parçalarınız yeterliyse overclock yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı