seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 2 Kasım 2024 #11 Yuseyka dedi: BIOS pilini sökerken kasa fişe takılı olsun mu? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Kasada herhangi bir elektrik bağlantısı olmasın BIOS pilini çıkart biraz bekle tak.
Yuseyka dedi: BIOS pilini sökerken kasa fişe takılı olsun mu? Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Kasada herhangi bir elektrik bağlantısı olmasın BIOS pilini çıkart biraz bekle tak.
Yuseyka Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #12 seiko39 dedi: Kasada herhangi bir elektrik bağlantısı olmasın BIOS pilini çıkart biraz bekle tak. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim yine olmadı
seiko39 dedi: Kasada herhangi bir elektrik bağlantısı olmasın BIOS pilini çıkart biraz bekle tak. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim yine olmadı
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 2 Kasım 2024 #13 Yuseyka dedi: Öyle de denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sıkıntı olabilir başka PC'den çalışan RAM'le dene bakalım.
Yuseyka dedi: Öyle de denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'lerde sıkıntı olabilir başka PC'den çalışan RAM'le dene bakalım.