HDMI no signal hatası

krm2238

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün MediaMarkt'tan aldığım bilgisayarın monitöründe böyle bir hata alıyorum. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 20250815_142341.jpg
    20250815_142341.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın çalıştığından emin misin? Başka bir monitörle denedin mi?

Artı -1 Eksi
Kablo değil başka bir monitörüde veya bir televizyona takıp görüntü almayı dener misin? Belki kasanda veya ekran kartında sorun olabilir çünkü yeni bir monitörde no signal diye bir hata kolay kolay olmaz.

Başka bir monitörde denemedim ve şu anda kasayı bağlayabileceğim bir ekran yok.

Kablo değil başka bir monitörüde veya bir televizyona takıp görüntü almayı dener misin? Belki kasanda veya ekran kartında sorun olabilir çünkü yeni bir monitörde no signal diye bir hata kolay kolay olmaz.
Ayrıca kasa şu an böyle ve ben bir hata da göremedim, belki gözümden kaçmıştır.

Kasa

Dosya Ekleri

• 20250815_145405.jpg
    20250815_145405.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 18
Yani sorunun hangisinde olduğunu anlamak için görünüşne bakmak yetmez, sorunlu olanı bulmak için ya kasaya başka bir ekran takıp denemelisin televizyon bile olur ya da monitöre başka bir cihaz bağlamalısın uydu androidbox başka bir PC veya laptop gibi.

Yani sorunun hangisinde olduğunu anlamak için görünüşne bakmak yetmez, sorunlu olanı bulmak için ya kasaya başka bir ekran takıp denemelisin televizyon bile olur ya da monitöre başka bir cihaz bağlamalısın uydu androidbox başka bir PC veya laptop gibi.
Yeni eve taşınıyoruz telefonu bağlasam olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı