HDMI + NVIDIA G-Sync

Yer
Bunker
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Merhaba imzada bulunan (AOC 24G2U) monitöre sahibim. FreeSync desteği bulunmakta ayrıca yaptığım ufak araştırma sonucu FreeSync destekli monitörlerde G-Sync'de aktif edilebiliniyormuş fakat G-Sync kullanabilmek için Display Port kablosu şart sanırım. Şu anda RTX 2060 kullanıyorum bir türlü aktif edemedim, DP kablo mecburen şart mı? Bir patch vs yapıp bu özelliği HDMI ile aktif edebiliyor muyuz?
(Bundan önce RX 570 ile HDMI'dan sorunsuz FreeSync kullanıyordum.)

DP kablo almam şart ise önereceğiniz marka var mıdır? 3MT olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınz kablonun ucu Thunderbolt 😅
DP-DP kablo almam gerek, maalesef Thunderbolt çıkışım yok 😔

Çok pardon hocam.

Laptop için uygun olan;
.
PC için uygun olan;
.

Çok pardon hocam.

Laptop için uygun olan;
.
PC için uygun olan;
.
Nvidia saçmalığı yüzünden boşuna kablo parası çıktı başımıza 😅
Teşekkür ederim bu arada ✌

NVIDIA saçmalığı yüzünden boşuna kablo parası çıktı başımıza 😅
Teşekkür ederim bu arada ✌

Rica ederim hocam ben bu laptop kablo saklamak için ne ürünler buldum. Type-C’den USB 3.0 çoğaltıp ethernet yapan cihaz var onu masa altına sakladım 10 port USB 3.0 ek yaptım. Tüm USB kabloları aşağıda saklı :)

Rica ederim hocam ben bu laptop kablo saklamak için ne ürünler buldum. Type-C’den USB 3.0 çoğaltıp ethernet yapan cihaz var onu masa altına sakladım 10 port USB 3.0 ek yaptım. Tüm USB kabloları aşağıda saklı :)
Genellikle o tarz Type-C den HUB olan ürünleri Macbook'lar için alıyorlar, bu arada 10 port biraz abartı olmamış mı? 😅
Type-c adamdır 😘

Genellikle o tarz Type-C'den Hub olan ürünleri MacBook'lar için alıyorlar, bu arada 10 port biraz abartı olmamış mı? 😅
Type-C adamdır 😘

Hocam klavye için 2 USB mouse için 1 USB mousepad için 1 USB için kamera için 1 USB.
Yarın bir mikrofon kulaklık olsa biter diye düşündüm hocam :))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı