Cetinakpan Megapat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 43 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #1 Merhabalar, GTX 960 ile mini oyun bilgisayarı videosundaki sistemi topluyordum. Anakart : Msi H81M-P33 olarak seçtim fakat HDMI yok. GTX 960 üzerindeki HDMI girişinden görüntü alabilir miyim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Merhabalar, GTX 960 ile mini oyun bilgisayarı videosundaki sistemi topluyordum. Anakart : Msi H81M-P33 olarak seçtim fakat HDMI yok. GTX 960 üzerindeki HDMI girişinden görüntü alabilir miyim acaba?
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.888 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 6 Temmuz 2015 #2 Tabiikide alırsın.Zaten ekran kartından görüntü alabilmek için ekran kartı girişlerini kullanman lazım.
Tabiikide alırsın.Zaten ekran kartından görüntü alabilmek için ekran kartı girişlerini kullanman lazım.
Cetinakpan Megapat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 43 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #3 Matrixxx7 dedi: Tabiikide alırsın.Zaten ekran kartından görüntü alabilmek için ekran kartı girişlerini kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Onun Girişini Kullanmam Lazım Ama Ana Kart Desteklemiyordur Belki Diye Korkmuştum Çok Teşekkürler
Matrixxx7 dedi: Tabiikide alırsın.Zaten ekran kartından görüntü alabilmek için ekran kartı girişlerini kullanman lazım. Genişletmek için tıkla... Evet Onun Girişini Kullanmam Lazım Ama Ana Kart Desteklemiyordur Belki Diye Korkmuştum Çok Teşekkürler