3 304411 Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 39 28 Haziran 2023 #1 HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Destekler. Artı 0 Eksi
M memoshwastaken Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Hocam dönüştürücü sakat iş bence. HDMI ile bağlayın. Artı 0 Eksi
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 memoshwastaken dedi: Hocam dönüştürücü sakat iş bence. HDMI ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kendim laptopta dönüştürücü ile kullanıyorum ama VGA to HDMI olarak kablo bulursa direkt ondan alabilir. Artı 0 Eksi
memoshwastaken dedi: Hocam dönüştürücü sakat iş bence. HDMI ile bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kendim laptopta dönüştürücü ile kullanıyorum ama VGA to HDMI olarak kablo bulursa direkt ondan alabilir.
iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #5 B 304411 dedi: HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Destekler fakat dönüştürücü alırken dikkatli ol benim aldıklarımdan çalışan olmadı. Artı 0 Eksi
B 304411 dedi: HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Destekler fakat dönüştürücü alırken dikkatli ol benim aldıklarımdan çalışan olmadı.
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 304411 dedi: HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Dark marka öneririm ben 80TL verdim. Eğer markasız alırsan sorun çıkarabilir. Artı 0 Eksi
304411 dedi: HDMI 2.0 girişli laptopuma 75 Hz VGA girişli monitörü dönüştürücü ile bağlayacağım. Destekler mi? Desteklerse görüntüyü güzel verebilecek dönüştürücü önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Dark marka öneririm ben 80TL verdim. Eğer markasız alırsan sorun çıkarabilir.
xallen Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 63 28 Haziran 2023 #7 Destekler. Güzel marka almanız yeterli. Artı 0 Eksi
SerinSesler Picopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #8 Kalitesiz bir ürün alma bu konuda yoksa tüplü televizyon gibi karıncalı çizgili bir görüntü elde edersin Artı 0 Eksi
Kalitesiz bir ürün alma bu konuda yoksa tüplü televizyon gibi karıncalı çizgili bir görüntü elde edersin
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #9 SerinSesler dedi: Kalitesiz bir ürün alma bu konuda yoksa tüplü televizyon gibi karıncalı çizgili bir görüntü elde edersin Genişletmek için tıkla... 60TL'ye almış olduğum dandik bir tane dönüştürücü kullanıyorum ve tüplü televizyondan gayet iyi görüntü veriyor Artı 0 Eksi
SerinSesler dedi: Kalitesiz bir ürün alma bu konuda yoksa tüplü televizyon gibi karıncalı çizgili bir görüntü elde edersin Genişletmek için tıkla... 60TL'ye almış olduğum dandik bir tane dönüştürücü kullanıyorum ve tüplü televizyondan gayet iyi görüntü veriyor