HDMI ses vermiyor

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör üzerine 32 ekran TV astım. HDMI kablosu ile PC'ye bağladım. 2+1 ses sistemim var kablo uzunluğu kısa olduğu için monitördeki girişe taktım. Anakarta bağlı değil ses girişi. 2 ekran da açık olduğunda hoparlörden ses alabiliyorum ama monitör düğmesine basıp yalnızca TV'den görüntü almak istediğimde PC hoparlörü görmediği için ses alamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

TV'nin ses çıkışı ayarlarını yap.

Adam Ses sisteminden ses almak istiyor. Televizyondan değil.

monitördeki girişe taktım.
Monitörün gücünü kestiğiniz zaman ses aktarımı yapmayacaktır çünkü monitör kasaya bağlı monitörün enerjisini keserseniz doğal olarak ses gelmeyecektir.

Kusura bakmayın yanlış anlamışım. TV'yi ana monitör olarak seçip tekrar deneyin bakın aynı sorunu yapıyor mu?

HDMI sesi gelmiyorsa, kaynak ses sürücüsünün güncel olmaması sorun olabilir. Güncellemek için “aygıt yöneticisi” kısmına gidin ve buradan ses ayarları kısmından hoparlörü seçerek sağ tıklayın1 Ayrıca, HDMI kablosunun doğru bağlandığından emin olun ve bilgisayarınızın ses ayarlarında HDMI sesini seçtiğinizden emin olun

Bordo olan ses kablosu , mavi olan güç kablosu , siyah olan hdmi kablosu. Ses monitör üzerinden dolanarak geliyor. Monitörü kapatrısanız bu aktarımı yapamadığı için ses çıkışı için hdmi üzerinden televizyondan ses gelecektir.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim direk monitördeki jak’ı anakarta takınca şuan sıkıntı çıkarmıyor. Yalnız tv nin HDMI kablosu PC ye takılıyken bilgisayarı açtığımda BIOS ekranını atlıyor. Bunu nasıl kapatabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…