Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Kasa çalışıyor lakin HDMI sinyal yok diyor. Kabloyu söküp taktım, başka bir kablo denedim yine sorun devam ediyor (diğer kablo başka PC de çalışıyor). Ne yapmalıyım? Ekran kartını sök tak yaptım. Neye bakacağımı bilmiyorum. Son düzenleme: 19 Haziran 2023
Kasa çalışıyor lakin HDMI sinyal yok diyor. Kabloyu söküp taktım, başka bir kablo denedim yine sorun devam ediyor (diğer kablo başka PC de çalışıyor). Ne yapmalıyım? Ekran kartını sök tak yaptım. Neye bakacağımı bilmiyorum.
NeoncuAbi Yoctopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 14 19 Haziran 2023 #2 Diğer kablo ile devam edin diğer kablo çalışıyor ise. Artı 0 Eksi
KS KS Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 NeoncuAbi dedi: Diğer kablo ile devam edin diğer kablo çalışıyor ise. Genişletmek için tıkla... Hocam yani kesin çalışıyor manasında yazdim Artı 0 Eksi
NeoncuAbi dedi: Diğer kablo ile devam edin diğer kablo çalışıyor ise. Genişletmek için tıkla... Hocam yani kesin çalışıyor manasında yazdim
NeoncuAbi Yoctopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 14 19 Haziran 2023 #4 Hari Seldon dedi: Hocam yani kesin çalışıyor manasında yazdim Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile deneyin. Artı 0 Eksi
Hari Seldon dedi: Hocam yani kesin çalışıyor manasında yazdim Genişletmek için tıkla... Farklı bir kablo ile deneyin.