Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Kasayı açtığımda monitörde HDMI sinyal yok diyor. Ekran kartımin fanları dönmüyor açılırken başka bir kablo denedim yine olmadı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Kasayı açtığımda monitörde HDMI sinyal yok diyor. Ekran kartımin fanları dönmüyor açılırken başka bir kablo denedim yine olmadı. Ne yapmam lazım?
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 665 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Ekran kartınız rahmetli olmuş olabilir ama yine de siz bir bilgisayarcıya götürün derim bir de kasayı açın yanık izi kokusu vesaire bakının
Ekran kartınız rahmetli olmuş olabilir ama yine de siz bir bilgisayarcıya götürün derim bir de kasayı açın yanık izi kokusu vesaire bakının
mmk Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Hari Seldon dedi: Kasayı açtığımda monitörde HDMI sinyal yok diyor. Ekran kartımin fanları dönmüyor açılırken başka bir kablo denedim yine olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bilgisayarlarda 2 tane hdmı girişi olabiliyor çocuklardan biri yerini değiştirmiş olma ihtimali var mı ?
Hari Seldon dedi: Kasayı açtığımda monitörde HDMI sinyal yok diyor. Ekran kartımin fanları dönmüyor açılırken başka bir kablo denedim yine olmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bilgisayarlarda 2 tane hdmı girişi olabiliyor çocuklardan biri yerini değiştirmiş olma ihtimali var mı ?