HDMI to DisplayPort kablosu çalışır mı?

sspaxul

Zeptopat
Daha fazla  
280 Hz monitör aldım fakat kullandığım laptop HDMI 2.0 çıkış olduğu için 240 Hz alabiliyorum ve monitörün ELMB gibi birçok özelliği çalışmıyor. Bunun için HDMI to DisplayPort çevirici öneriniz var mı? Sadece çevirici olmalı kablo olarak alırsam o özellikleri destekler mi bilmiyorum. Kutusundan çıkan kabloyu kullanacağım. DisplayPort 1.2 kablo çıktı içinden böyle bir ürün çok aradım fakat bulamadım. Kullanan veya bulanlar link atabilir mi? Ve ben bunu takarsam 280 Hz ile birlikte diğer özellikleri kullanabilir miyim? Çünkü sonuçta kaynak HDMI 2.0 olduğu için DisplayPort'a çevirmem bir işime yarar mı?

Bilgisayarının üzerinde bulunan HDMI söketinin desteklediği yenileme hızı 1080p olmak üzere 240hz olarak üretimiş durumda. Aşağıda kafanda netleşmesi için şablonu bırakıyorum.

Hdmi üzerinden çevirici ekleyip dp söketine görüntü aktarırsan değişim olmayacaktır.

1649433144209.png

Bilgisayarının üzerinde bulunan HDMI söketinin desteklediği yenileme hızı 1080p olmak üzere 240hz olarak üretimiş durumda. Aşağıda kafanda netleşmesi için şablonu bırakıyorum.

Hdmi üzerinden çevirici ekleyip dp söketine görüntü aktarırsan değişim olmayacaktır.

Eki Görüntüle 1353402
anladım peki hdmi to displayport kablo taksam bu elmb sync gibi özellikleri kullanabilir miyim? yoksa onları da çalıştırmaz mı? çok teşekkür ederim bu arada cevabın için

anladım peki hdmi to displayport kablo taksam bu elmb sync gibi özellikleri kullanabilir miyim? yoksa onları da çalıştırmaz mı? çok teşekkür ederim bu arada cevabın için
Malesef o konuda bir bilgim yok ama kullanım kitapçığında mutlaka o konuya yer vermişlerdir, göz atmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı