AhmetDenizli Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 163 Makaleler 2 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #1 Herkese merhabalar. macOS Mojave'de kullanmak üzere bir HDMI to DP dönüştürücü satın aldım. Dönüştürücüyü bağladığımda bağlantı sesi duyuluyor fakat monitörüme görüntü gelmiyor (Windows bağlantı sesi). Yardımlarınız için teşekkürler. PC: - i7 9700K 4.9GHz. - MSI Z390 Tomahawk. - MSI RTX 2080 Trio Gaming X. - Corsair RGB 16 GB 3000MHz RAM. Dönüştürücüm: Dark Display Port-HDMI Dönüştürücüsü Monitörüm: Dell 24 Monitör | SE2416H | Dell Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
Herkese merhabalar. macOS Mojave'de kullanmak üzere bir HDMI to DP dönüştürücü satın aldım. Dönüştürücüyü bağladığımda bağlantı sesi duyuluyor fakat monitörüme görüntü gelmiyor (Windows bağlantı sesi). Yardımlarınız için teşekkürler. PC: - i7 9700K 4.9GHz. - MSI Z390 Tomahawk. - MSI RTX 2080 Trio Gaming X. - Corsair RGB 16 GB 3000MHz RAM. Dönüştürücüm: Dark Display Port-HDMI Dönüştürücüsü Monitörüm: Dell 24 Monitör | SE2416H | Dell
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Mart 2020 #2 @blackandyellow Artı 0 Eksi
KS KS AhmetDenizli Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 163 Makaleler 2 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #3 Spotter dedi: @blackandyellow Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmemesi ile MacOS'in alakası yok ki , olay tamamen donanımsal diye düşünüyorum çünkü Windows'ta da aynı olay var. Artı 0 Eksi
Spotter dedi: @blackandyellow Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmemesi ile MacOS'in alakası yok ki , olay tamamen donanımsal diye düşünüyorum çünkü Windows'ta da aynı olay var.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 14 Mart 2020 #4 AhmetDenizli dedi: Ekrana görüntü gelmemesi ile MacOS'in alakası yok ki , olay tamamen donanımsal diye düşünüyorum çünkü Windows'ta da aynı olay var. Genişletmek için tıkla... DARK marka ürünler çok kaliteli değil. Yenisini alıp deneyin. Artı 0 Eksi
AhmetDenizli dedi: Ekrana görüntü gelmemesi ile MacOS'in alakası yok ki , olay tamamen donanımsal diye düşünüyorum çünkü Windows'ta da aynı olay var. Genişletmek için tıkla... DARK marka ürünler çok kaliteli değil. Yenisini alıp deneyin.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 14 Mart 2020 #5 Ben SL-DS580 Display TO HDMI 10cm Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullanmaktayım. FULL HD 60HZ destekli ve sorun görmedim. Tabii 4K monitörde sorun verebilir ilerde. Artı 0 Eksi
Ben SL-DS580 Display TO HDMI 10cm Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullanmaktayım. FULL HD 60HZ destekli ve sorun görmedim. Tabii 4K monitörde sorun verebilir ilerde.
KS KS AhmetDenizli Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 163 Makaleler 2 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #6 blackandyellow dedi: Ben SL-DS580 Display TO HDMI 10cm Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullanmaktayım. FULL HD 60HZ destekli ve sorun görmedim. Tabii 4K monitörde sorun verebilir ilerde. Genişletmek için tıkla... Peki Framebuffer yamasını yapmanın kablosuz bir yolu var mı? Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Ben SL-DS580 Display TO HDMI 10cm Çevirici fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullanmaktayım. FULL HD 60HZ destekli ve sorun görmedim. Tabii 4K monitörde sorun verebilir ilerde. Genişletmek için tıkla... Peki Framebuffer yamasını yapmanın kablosuz bir yolu var mı?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 15 Mart 2020 #7 Daha önce yapılmış ve paylaşılmış bir config veya patch bulmalısın o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetDenizli Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 163 Makaleler 2 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #8 blackandyellow dedi: Daha önce yapılmış ve paylaşılmış bir config veya patch bulmalısın o zaman. Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım onu fakat bulamadım. Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Daha önce yapılmış ve paylaşılmış bir config veya patch bulmalısın o zaman. Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım onu fakat bulamadım.