FatihEnes51 Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 1 sene kadar önce TV'ye telefonumdan görüntü yansıtma hayalleriyle aldığım HDMI to Type-C kablomu buldum. Geçen sene 67TL'ye almıştım ne işe yaradığını bilmiyorum tam olarak. Bu kablo ne işe yarar?
1 sene kadar önce TV'ye telefonumdan görüntü yansıtma hayalleriyle aldığım HDMI to Type-C kablomu buldum. Geçen sene 67TL'ye almıştım ne işe yaradığını bilmiyorum tam olarak. Bu kablo ne işe yarar?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 16 Ocak 2021 #2 Type-C to HDMI ile MHL desteği varsa görüntü alabilirsiniz.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 16 Ocak 2021 #3 MacBook gibi görüntü çıkışı olarak Type-C bulunduran bir cihazın görüntüsünü alelade bir monitöre aktarmaya yarıyor.
MacBook gibi görüntü çıkışı olarak Type-C bulunduran bir cihazın görüntüsünü alelade bir monitöre aktarmaya yarıyor.
FatihEnes51 Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Teşekkürler arkadaşlar bir sanırım bir işime yaramaz bu bilgileri kullanarak satmayı deneyeceğim. Kemânkeş- dedi: MacBook gibi görüntü çıkışı olarak Type-C bulunduran bir cihazın görüntüsünü alelade bir monitöre aktarmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Type-C to HDMI ile mhl desteği varsa görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler arkadaşlar bir sanırım bir işime yaramaz bu bilgileri kullanarak satmayı deneyeceğim. Kemânkeş- dedi: MacBook gibi görüntü çıkışı olarak Type-C bulunduran bir cihazın görüntüsünü alelade bir monitöre aktarmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Type-C to HDMI ile mhl desteği varsa görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...